Vissza a főoldalra

Calenta ACE kombikazánok

A Remeha kazánok új zászlóshajója, az innovatív Calenta Ace, mely jobb, kényelmesebb és mindenekelőtt innovatívabb, mint más fűtőkazánok.

A sorozat tagjai:

Calenta ACE 28C Fűtés és használati melegvíz előállítás

A felhasználói igényeknek megfelelően lett továbbfejlesztve a Remeha kazánok új zászlóshajója, az innovatív Calenta Ace, mely jobb, kényelmesebb és mindenekelőtt innovatívabb, mint más fűtőkazánok.

Akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kiaknázását. Ezáltal támogatja a fenntarthatóságot és a gazdaságos működést.

Hagyományos szabályzótól az épületfelügyeletig minden rendszerbe beilleszthető.
A Calenta Ace előnyei

 • Az újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélő biztosítja a gyors és hatékony hőátadást.
 • 10 év garancia a hőcserélőre
 • Egyszerű telepítés és szervizelés: minden alkatrész elölről elérhető
 • Hő- és hangszigetelt ház, valamint beépített LED világítás, a könnyebb szervizelhetőség érdekében
 • IP X5D elektromos védettségi osztály (fürdőszobába is telepíthető)
 • Időjáráskövető szabályozás három kevert fűtőkörig
 • Beépített szervizdiagnosztika
 • HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében
 • kiegészítőként automata utántöltő berendezéssel is rendelhető
 • komplex rendszerek esetén T-Control automatikával rendelhető
 • eTwist App segítségével mindegyik fűtőkör szabályozható

Okos készülék
Az innovatív Calenta Ace kombi kazán komplex intelligens érzékelő rendszere segítségével biztosítja az Ön számára a változó felhasználói igények mellett is megfelelő mennyiségű és állandó hőmérsékletű meleg vizet és nyújtja a példátlan luxus kényelmét.

HMV-komfort üzemmódja segítségével pedig biztosítja a gyors használati melegvíz elérést.

A Calenta ACE nanotechnológiás Ultra Responsive hőcserélője kis mérete ellenére akár 40 kW hőenergia leadására is képes. A folyamat gyorsan és késedelem nélkül történik, ezáltal gondoskodik a hőtermelés alacsony energiafelhasználásáról.

eSmart (operációs) rendszer

Az új Calenta Ace fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart

Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a kazánnal. Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén szabályozhatja fűtését.

eTwist az intelligens termosztát

Az intelligens eTwist termosztát és a letölthető eTwist applikáció segítségével bárhol is legyen, igényeinek megfelelően, könnyedén változtathatja meg otthona hőmérsékletét. Ráadásul az eTwist-tel Wi-Fi kapcsolat elvesztése esetén is élvezheti a teljes funkcionalitást.

T-Control

Komplex, összetett fűtési rendszerek esetén kiegészítőként javasolt a Calenta ACE-t T-Control panellel bővíteni. A T-Control képernyő színes grafikai felülettel, egyértelmű szimbólumokkal és egyszerű, magyar nyelvű menüszerkezettel segíti a készülék könnyű kezelhetőségét.

A Calenta Ace opcionális töltőberendezéssel is bővíthető. Ha a fűtési rendszer víznyomása túl alacsony, az eSmart rendszer az automata feltöltő berendezéssel biztosítja, hogy a kazán automatikusan utántöltse a fűtési rendszert. Az eSmart rendszer intelligensen figyeli a feltöltési mennyiséget és a feltöltések gyakoriságát, megakadályozza a nagy mennyiségű és gyakori utántöltéseket, hogy kiküszöbölje a fűtési rendszer hibáit.  

Szeretné inkább kezében tartani a feltöltés irányítását?

Az automata feltöltő berendezés „félautomata” üzemmódba állításával Ön kontrollálhatja a fűtési rendszer feltöltését. A berendezés lehetővé teszi, hogy a kazán először Önt értesítse (az eTwisten vagy az eTwist alkalmazáson keresztül) az utántöltés szükségességéről és várja az engedélyét a rendszer feltöltéséhez.

Az automata feltöltő berendezés alkalmazásával nem kell bajlódnia a saját kezű feltöltéssel, hanem kényelmesen az eTwist termosztát vagy az eTwist alkalmazás segítségével szabályozhatja a fűtési rendszere feltöltését.

A fűtési rendszernél jelentkező egyik legjellemzőbb hiba a túl alacsony víznyomás. Ez a múlté a kiegészítő tartozékként rendelhető automata feltöltő berendezéssel.

Hibrid-Ready (vagy hibrid felhasználásra előkészítve)

A fenntarthatóság jelentősége miatt a Calenta Ace tervezésekor is kiemelt szempont volt, hogy integrálható legyen megújuló energiát alkalmazó rendszerekbe is. Erre ad lehetőséget az eSmart rendszer, mely alkalmas napkollektoros és hőszivattyús hibrid rendszerekkel történő együttműködésre.

A Remeha kazánok új zászlóshajója, az innovatív Calenta Ace, mely jobb, kényelmesebb és mindenekelőtt innovatívabb, mint más fűtőkazánok.

A sorozat tagjai:

Calenta ACE 28C Fűtés és használati melegvíz előállítás