A Remeha járványügyi intézkedései

Tisztelt Partnerünk! A jelenlegi egészségügyi/járványügyi veszélyhelyzet mindannyiunkra (vállalkozásokra, kollégákra, üzleti partnerekre) hatással van. Ugyanakkor biztosítani szeretnénk Önt a teljes Remeha csapat elkötelezettségéről ebben a nehéz helyzetben is. Partnereink és munkatársaink egészsége kiemelt fontosságú számunkra, ennek megfelelően állunk hozzá a koronavírus következtében kialakult helyzethez és hoztunk számos intézkedést annak érdekében, hogy jelen helyzetben is biztosítsuk cégünk […]

2020.04.09.
Nemcsak a kazánodra de az egészségedre is ügyelve dolgozunk!

Cégünknél a termékellátás folyamatos, senkit nem hagyunk magára, ha szüksége van ránk. Irodai munkatársaink online dolgoznak, szervizük pedig továbbra is személyesen, az egészséget óvó szabályok betartása mellett dolgozik, országunk egész területén.  

2020.03.26.
Remeha VSK 2020 – Útmutatás a jövőbe

„Építsünk együtt egy biztos jövőt” Ezzel a mottóval köszöntötte a Remeha standja látogatóit az elmúlt héten a VSK kiállításon, Utrechtben. Ezen a kiállításon a Remeha utat mutatott a jövőbe a fenntarthatóság jegyében fejlesztett termékeivel és intelligens megoldásai révén.  

2020.02.13.
Tzerrát boncoltak…

…majd újraélesztették, a Marketbau-Remeha munkatársai és az ifjú épületgépészek, az ország legnevesebb épületgépész rendezvényén.

2019.11.29.