Vissza a főoldalra

Made in Holland – Remeha rendezvény

2017. május 11-én “Made in Holland” elnevezéssel került sora a REMEHA nagyszabású partnertalálkozójára.

A rendezvényt Elzo Molenberg, holland nagykövethelyettes és Arthur van Schayk, a holland Remeha cég ügyvezetője nyitotta meg. A konferencia Gaál Péter Hollandia egy kevesek számára ismert szeletét bemutató előadásával vette kezdetét. Prezentációjának fontos témája volt a Marketbau-Remeha Kft. cég közel 30 évvel ezelőtti indulásának története is.

A szakmai előadások során a magyar tulajdonú cég holland partnereinek prezentálásában hallgathattunk meg érdekes, új szakmai ismereteket is tartalmazó előadásokat. Színesítette a programot a magyar Remeha-szervizesek munkája során készült, különböző létesítményekben látott, egyedi megoldásokkal tarkított vicces fotó összeállítása.

A rendezvény adott teret a cég életében fontos szerepet játszó bejelentésnek is, hiszen Gaál Csaba, társtulajdonos, műszaki vezető, átadta a műszaki osztály vezetését Pethő Gábor kollégájának, így a továbbiakban már tanácsadóként segíti a cég munkáját.

Az est fénypontja a Remeha vadonatúj, Gas 220 Ace kazánjának leleplezése és bemutatása volt. Robert Dornboos, a Remeha mérnöke ismertette az új álló kondenzációs kazán innovatív műszaki jellemzőit.

A szakmai előadások után gálavacsora és szórakoztató programok várták a partnereket. A széki néptáncegyüttes, valamint a Grund színház produkciója mellett rengeteg kreatív aktivitásra volt lehetőség a finom falatok és italok kóstolása mellett.