Vissza a főoldalra

Marketbau Remeha

marketbau remeha székházA Marketbau-Remeha Kft. 1989 óta kizárólagos magyarországi forgalmazója a Remeha termékeknek. Jól felkészült műszaki csapat elégíti ki a vásárlók igényeit.
A márka az ipari kazánok területén kezdetektől jelen van, a lakossági termékek bevezetésére 2008-ban került sor. A lakossági termékeket kereskedelmi partnerhálózatunkon keresztül forgalmazzuk.
Büszkék vagyunk arra, hogy a szabadalom óta is folyamatosan fejlesztett, élenjáró műszaki színvonalat képviselő kondenzációs kazánok hazai forgalmazásában piacvezető szerepünk van, ugyanakkor a megújuló energiákat alkalmazó megoldások terén is egyre bővülő termékpalettával rendelkezünk.
A kazánok mellett szabályzók, HMV termelők, szolár rendszerek, kéményrendszerek, valamint vízkezelési szerelvények és adalékanyagok szerepelnek terméklistánkon.

Saját márkaszervizünkkel látjuk el a teljes hazai – ma már több, mint 5000 db – öntvénykazán és kazánházi berendezés garanciális és garancián túli javítását, rendszeres karbantartását és vevőszolgálatát.
Lakossági kazánok tekintetében országos forgalmazó- és szervizpartner hálózattal rendelkezünk.