Vissza a főoldalra

Szerviz

Tisztelt Partnerünk!

A Remeha Márkaszerviz a járvány sújtotta kritikus időszakban csökkentett üzemben tartja fent szolgáltatásait.

Karbantartási szerződéssel rendelkező partnereinknek továbbra is fenntartjuk a szerződésben vállalt 24 órán belüli kiszállásunkat hétvégén- és ünnepnap is, a megszokott metodika szerint.

A szerződéssel nem rendelkező partnereink a szerviz@remeha.hu mail címen tudnak megrendelést küldeni, de a jelen helyzetben nem áll módunkban határidős vállalásokat tenni, de rendeléseikre 48 órán belül írásos választ fognak kapni.   

Lakossági ügyfeleink továbbra is a szerződött lakossági partnereinknél tudnak üzembe helyezést/javítást/karbantartást rendelni.

Üdvözlettel: Képes Ottó szervizvezető és a Remeha szerviz csapata

 

A Marketbau-Remeha Kft. saját márkaszervizzel látja el a Magyarországon telepített, ma már több mint 16000 db REMEHA kazán szervizelését. Arra törekszünk, hogy partnereinknek valamennyi kazánunkkal, szabályozási rendszerünkkel kapcsolatban felmerülő feladat megoldásában segítséget tudjunk nyújtani!

  • Segítséget nyújtunk a kazánok és szabályozók telepítésénél felmerülő kérdésekben. Igény esetén helyszíni kábelezés egyeztetést végzünk.
  • A kazánok helyszíni összeszerelését, beüzemelését és garanciális illetve garancián túli javítását végezzük.
  • Több mint 1200 kazánházat átalánydíjas szerződés keretében karbantartunk. Az általunk karbantartott kazánokra meghosszabbított garanciát vállalunk!
  • Budaörsi központunkon kívül a Dunántúlon, Kelet- és Dél- Magyarországon is van telepített szervizünk.
  • Szervizautóinkat úgy látjuk el alkatrészekkel, hogy szakemberünk a helyszínre érve haladéktalanul el tudja végezni a javítást.
  • Karbantartási szerződéssel bíró ügyfeleink részére munkaszüneti napokon Szerviz Ügyeletet tartunk, szükség esetén javítunk.
  • Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy műszerészeink szaktudása is mindig naprakész legyen. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, mindegyikük rendelkezik a szakmai szervezetek által előírt arcképes igazolvánnyal.
  • Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy megelőzzük a rossz vízminőségből adódó és csak igen magas költségek árán elhárítható kazán meghibásodásokat. Kollégáink segítenek vízkezelési tanácsadással és igény esetén vízkezelési szolgáltatást is nyújtanak.

 

Ipari szervizünk által szervizelt kazánok:
Quinta Pro / ACE, Gas 210 Eco Pro,
Gas 220 ACE, Gas 310/610 Eco Pro

Lakossági szervizünk által szervizelt kazánok:
Tzerra, Avanta, Calenta, Calora

Ipari szervizünk elérhetőségei:

Szerviz asszisztensek
(karbantartási egyeztetések, adminisztratív kérdések)
06-23-503-980/115

Szerviz tanácsadó
(műszaki kérdések)
06-23-503-980/111

Szervizvezető 06-23-503-980/112

Fax: 06-23-503-982
Email: szerviz@remeha.hu

Lakossági szervizpartnereink elérhetőségei:
Erre a linkre kattintva megtalálhatja az Önhöz legközelebbi lakossági szervizpartnerünket