A világ legnagyobb épületgépészeti kiállítása az ISH 4 év kihagyás után újra várja a szakembereket! A Remeha meglévő és új megoldásokat, rendszereket mutat be a hőtermelés jelenlegi és jövőbeli kihívásaira a frankfurti ISH-n március 13. és 17. között.

A kiállítási stand közepén lesz egy jövőbeli tanulmány, amely plug & play megoldásként használható projekt- és lakossági alkalmazásokban. Emellett bemutatjuk hőszivattyúink kibővült kínálatát, bevált és új hibrid rendszereinket, valamint a portfólióhoz újonnan hozzáadott tartozékokat. Az üzem- és rendszertechnika területén a látogatók digitális formátumban állíthatják össze az egyes alkatrészeket, és élőben követhetik a tökéletes hidraulikus szimulációt a képernyőn.

Izgalmas megoldásainkat, történeteinket, tapasztalatainkat testközelből szeretnénk bemutatni a látogatóknak. Nagyon várjuk a személyes beszélgetéseket és kapcsolatokat.

Amiért szintén érdemes hozzánk ellátogatni: Németországban az első két pilot projekt, amelyben 100% hidrogént használnak a hőtermelésben, a Remeha 100% hidrogén kondenzációs kazánjainak részvételével zajlik. Tájékoztatást nyújtunk a projekt aktuális állásáról és a hidrogénnel való fűtéssel kapcsolatos minden kérdésről.

Egy értékes és fontos vásárhétnek nézünk elébe.

Mindenképpen megéri felkeresni standunkat. (12.1-es csarnok, B70-es stand) Kollégánk szeretettel várja az érdeklődőket!