Köszönjünk minden Partnerünknek, aki személyesen is részt vett az idei frankfurti ISH-n!

 

A 2023 március 13-17 között megrendezett nemzetközi épületgépészeti kiállításon mindenki megtalálhatta a számára releváns újdonságokat, mind az energetika, klímatechnika és a megújuló energiák területén. 54 ország, 2025 kiállító mutatta be az energiabiztonságot és fenntarthatóságot támogató megoldásait, innovációit.

A Remeha márka a hőtermelés jelenlegi és jövőbeli kihívásaira fektetette a hangsúlyt és olyan egyedülálló fejlesztést mutatott be, mely plug&play megoldásként használható a projekt üzletágban vagy akár a lakossági szegmensben. Emellett prezentálásra került a kibővített hőszivattyú kínálat is, bevált és új hibrid rendszerek és újonnan bevezetésre kerülő tartozékaik. Érdemes volt kilátogatni a helyszínre, hiszen olyan kísérleti projektekről is részletesebben informálódhattunk, mint a németországi 100% hidrogénnel működő kondenzációs kazán tesztelése.

Azoknak akik nem tudtak részt venni az eseményen, de érdeklődnék a Remeha által kínált újdonságok iránt ide kattintva letölthetik a kiállításról készült szakmai összefoglaló anyagunk!