A Remeha, a fenntartható fűtési megoldások egyik vezető gyártója, bemutatta legújabb termékét, az Elga Ace hőszivattyút, amely korszerűsített technológiájával és energiahatékonyságával hívja fel magára a figyelmet. Az Elga Ace ideális választás mindazok számára, akik környezetbarát módon kívánják fűteni otthonukat.

Főbb jellemzők:

Energiahatékonyság: Az Elga Ace hőszivattyú kiemelkedő COP (coefficient of performance) értékkel rendelkezik, amely garantálja, hogy minimális energiafelhasználással maximális hőteljesítményt nyújt. Ez nemcsak a környezetet kíméli, hanem a fűtési költségeket is jelentősen csökkenti.

Kompakt kialakítás: Az új hőszivattyú kompakt mérete és modern designja lehetővé teszi a könnyű telepítést, akár kisebb lakóterekben is. A helytakarékosság mellett az esztétikai szempontokat is figyelembe vették a tervezés során.

Intelligens vezérlés: A Remeha Elga Ace integrált intelligens vezérlőrendszere révén könnyen beállítható és felügyelhető. Az eTwist termosztát segítségével okostelefonokkal és táblagépekkel kompatibilis applikáció segítségével a felhasználók távolról is szabályozhatják a hőszivattyút, így mindig optimális komfortérzetet biztosítva.

Környezetbarát működés: A készülék alacsony zajszintje és környezetkímélő hűtőközege (R32) hozzájárul a fenntartható és csendes működéshez, ami különösen fontos a városi környezetben.

Hibrid rendszer: Az Elga Ace hibrid működésű, azaz a meglévő gázkazánnal együttműködve, OpenTherm kommunikáció esetén szabályozva a kazánt, optimális hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt szélsőséges időjárási körülmények között is.

Várható előnyök:

Költségmegtakarítás: Az energiahatékonyság és az intelligens vezérlés révén az üzemeltetési költségek jelentősen csökkenthetők.

Fenntarthatóság: A hőszivattyú használata csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, hozzájárulva a környezetvédelemhez.

Komfort: Az állandó és egyenletes hőmérséklet biztosítja a magas szintű komfortot az otthonokban.

A Remeha Elga Ace hőszivattyú új mércét állít a fenntartható fűtési megoldások terén, egyesítve a modern technológiai újításokat a környezetbarát szemlélettel. A termék már elérhető a Remeha hivatalos forgalmazóinál.

Idén a Remeha részt vesz az Otthonfelújítási programban. Így Önnek lehetősége nyílik, hogy a legjobbat válassza.

A részletekért kattintson a képre!