Kiváló állapotban
A központi fűtési kazán kiváló állapotban tartása érdekében rendszeres karbantartásra van szükség. Irányelvként azt tanácsoljuk, hogy évente végeztessen karbantartást. A tényleges karbantartás a készülék használatától függ. Ezért azt tanácsoljuk, hogy kérje meg a beüzemelést végző szervizesét, hogy a telepítés után egy évvel végezzen első vizsgálatot, majd hívja évente nyáron (szezonon kívül), hogy berendezése felkészülve álljon rendelkezésre a fűtési idényben.
Az időszakos karbantartással a szerelő megnézi a központi fűtési kazán biztonságos működését, megméri az emissziós értékeket az égéstermék-elvezetésben, kitisztítja a készüléket, kicseréli a hibás és kopásra hajlamos alkatrészeket és ellenőrzi a melegvízellátást.
Mit csinál a szerelő karbantartás közben?
A készülékhez mellékelt műszaki dokumentációban megtalálja azokat a munkákat, amelyeket a szerelőnek el kell végeznie a karbantartás során. A készülékéhez megfelelő dokumentációt a dokumentációs rovatunkban találja.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a műszaki dokumentáció csak szerződött szervizpartnerek számára készült. Nem ajánlott sajátkezűleg, mint végfelhasználó, vagy a Remeha által nem tanúsított szerelővel a Remeha termékeken munkát végezni. Sem a Remeha, sem a márkaszerviz nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért.
Hol köthetek karbantartási szerződést?
Ahhoz, hogy tiszta képet kapjon a központi fűtési kazán karbantartási költségeiről, sok szerelővel köthet karbantartási szerződést. Így a havi díjon kívül nincsenek váratlan költségei. A Remeha országos lefedettségű szervizpartner hálózattal rendelkezik.