Kazán karbantartás

Milyen feladatokat végez a szerviz karbantartáskor?

A készülékhez melléklet műszaki dokumentációban megtalálja azokat a munkákat, amelyeket a szervizes kollégának el kell végeznie a karbantartás során. A készülék megfelelő dokumentációját a dokumentáció részben találja meg. A műszaki dokumentáció csak szerződőt, engedéllyel rendelkező szakszervizeseknek készült! A készülék karbantartását a végfelhasználó vagy nem Remeha szakszerviz által nem javasoljuk.

Találja meg az Önhöz legközelebbi szervizt

Karbantartás szükséges a kazán szakszerű műkődéséhez. Ezért azt javasoljuk, hogy legalább évente végezzen időszakos karbantartást. A tényleges karbantartás gyakorisága a készülék használatától függ. Azt tanácsoljuk, hogy kérje meg a szervizes kollégát, hogy a telepítés után egy évvel végezzen el egy első ellenőrzést annak felmérése érdekében, hogy milyen gyakran szükséges a karbantartás.

Az időszakos karbantartás során a szervizes kolléga ellenőrzi a kazán biztonságos működését, megméri a O2 értékét a távozó füstgázban, tisztítja a készüléket, kicseréli a kopásnak kitett alkatrészeket és ellenőrzi a fűtővíz és használati melegvíz teljesítményét.