Értékesítés utáni szolgáltatások – Ipari szerviz

A Marketbau-Remeha Kft. saját márkaszervizzel látja el a Magyarországon telepített, ma már több mint 16000 db REMEHA kazán szervizelését. Arra törekszünk, hogy partnereinknek valamennyi kazánunkkal, szabályozási rendszerünkkel kapcsolatban felmerülő feladat megoldásában segítséget tudjunk nyújtani!

Segítséget nyújtunk a kazánok és szabályozók telepítésénél felmerülő kérdésekben. Igény esetén helyszíni kábelezés egyeztetést végzünk.

A kazánok helyszíni összeszerelését, beüzemelését és garanciális illetve garancián túli javítását végezzük.

Több mint 1200 kazánházat átalánydíjas szerződés keretében karbantartunk. Az általunk karbantartott kazánokra meghosszabbított garanciát vállalunk!

Budaörsi központunkon kívül a Dunántúlon, Kelet- és Dél- Magyarországon is van telepített szervizünk.

Szervizautóinkat úgy látjuk el alkatrészekkel, hogy szakemberünk a helyszínre érve haladéktalanul el tudja végezni a javítást.

Karbantartási szerződéssel bíró ügyfeleink részére munkaszüneti napokon Szerviz Ügyeletet tartunk, szükség esetén javítunk.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy műszerészeink szaktudása is mindig naprakész legyen. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, mindegyikük rendelkezik a szakmai szervezetek által előírt arcképes igazolvánnyal.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy megelőzzük a rossz vízminőségből adódó és csak igen magas költségek árán elhárítható kazán meghibásodásokat.  Kollégáink segítenek vízkezelési tanácsadással és igény esetén vízkezelési szolgáltatást is nyújtanak.

Elérhetőségeink

Karbantartási egyeztetések, adminisztratív kérdések esetén szerviz asszisztenseinket az alábbi telefonszámon éri el:

06-23-503-980/112 mellék

Műszaki kérdésekben szerviz tanácsadó kollégánk áll rendelkezésére:

06-23-503-980/106 mellék

Szervizvezetőnk elérhetősége:

06-23-503-980/111 mellék

Hibabejelentés indíthat az alábbi űrlap kitöltésével

További elérhetőségeink

vagy a szerviz@remeha.hu e-mail címen keresztül.