miTera

  • Felhasználóbarát, grafikus kijelző

  • Remeha Ace készülékek automatikus felismerése

  • Intelligens vezérlési stratégiák a kazánok lehető leghatékonyabb működésének biztosítására

A tökéletes kaszkádvezérlő

miTera

A Remeha tökéletes kaszkádvezérlőt fejlesztett ki, a miTerát. Nem csak a designban, használhatóságban és csatlakoztathatóságban kiváló de hatékony is. Ráadásul a kaszkádmenedzser szorosan együttműködik minden modern központi fűtési kazánnal, amelyek az Ace platformunkkal vannak felszerelve, valamint a már meglévő termékekkel is.

Opcionális: Modbus vagy BACnet szabványok

Akár 8 Remeha központi fűtési kazán (opcionálisan időjárásfüggő) vezérlése

Összevont csatlakozási pont az épületfelügyeleti rendszer számára

A kaszkádvezérlő előnyei

  • Az új miTera kaszkádvezérlővel akár 8 kazánt is össze lehet kötni. A vezérlőn egyértelmű, felhasználóbarát grafikus felhasználói felület található, amely áttekinthető képet nyújt a kaszkád elrendezésről. A kaszkádmenedzser platformja megegyezik a Remeha Ace központi fűtési kazánjaival. Ennek eredményeképpen a kaszkádmenedzser nagyon intuitív és ugyanúgy működtethető, mint a többi Remeha termék.

  • A kaszkádvezérlő rendelkezik egy autodetektáló funkcióval a legújabb Remeha Ace központi fűtési kazánok számára: amikor a kazánokat összekötik, minden információt automatikusan lekér a kazánból. Ez jelentősen csökkenti a kaszkád konfiguráció beállításához szükséges időt. Emellett jelentősen javítja a használhatóságot.

  • A vezérlő rendelkezik okos vezérlési stratégiákkal, így a csatlakoztatott kazánok a lehető legoptimálisabb és leghatékonyabb módon működnek. Ennek eredményeként hosszabb lesz a kazánok szolgáltatási élettartama, csökkennek a karbantartási költségek és a végfelhasználó fűtési költségei. Természetesen ez is egy okos vezérlő, amely számos interfészen keresztül csatlakoztatható.

  • A miTera minden olyan kazánnal működik, amely rendelkezik az OpenTherm protokollal, egy további gateway segítségével.

  • A miTera kaszkádvezérlő több vezérlési stratégiát kínál. A választott vezérlési stratégia attól függ, milyen célt szeretnénk elérni. Ezen prioritások alapján több vezérlési stratégia közül is választhatunk.

Műszaki adatok

Kommunikáció
Központi vezérlő bemenet/kimenet Modbus**, BACnet**, 0-10 V és Be/Ki
Csatlakoztatott kazánok bemenet/kimenet S-Bus, OpenTherm (GTW-n keresztül)*, L-Bus (vezérlés bővítése)
Vezeték nélküli Bluetooth
Általános
CH kazánok száma  (max.) 8
Méretek (szé x ma x mé) mm 440 x 300 x 125
Tárolási hőmérséklet 25-60
Relatív páratartalom  %  0-95
Névleges tápfeszültség VAC 230
Energiafogyasztás (maximális) W 14
Belső biztosíték A 6,3

*GTW-40 további hozzáadása esetén

**további gateway hozzáadása esetén

Termékjellemzők

Felhasználóbarát kijelző

A világos és felhasználóbarát kezelőfelület világosan megmutatja az összes szükséges információt és beállítást.Ugyanarra a platformra épül, mint az Ace kazánok, ezért nagyon intuitívan működik, és ugyanazokkal a kezelőszervekkel rendelkezik, mint a többi Remeha termék.

Automatikus kazánfelismerés

A miTera rendelkezik a legújabb Remeha Ace kazánok automatikus felismerési funkciójával.

Minden szükséges információ automatikusan kinyeri a kazánból, ami a telepítés idejének erőteljes csökkenéséhez és nagyobb felhasználóbarát használathoz vezet.

Intelligens szabályzási módok

A miTera intelligens szabályzási stratégiái biztosítják, hogy a csatlakoztatott kazánok a lehető legoptimálisabb és leghatékonyabb módon működjenek. Ez hosszabb kazánélettartamot, alacsonyabb karbantartási költségeket és a végfelhasználó számára alacsonyabb fűtési költségeket eredményez.

Dokumentáció, letöltések