Gas 220 Ace kaszkádrendszerek

 • Egyszerű összeszerelés

 • Sorban vagy egymásnak háttal telepítve

 • DN-65 csövek 460 kW-ig, felette DN100

   

Gas 220 Ace kaszkádrendszerek

A különböző számú, illetve teljesítményű GAS 220 Ace kazánok szabadon kombinálhatóak, lehetővé téve így nagy összteljesítmény telepítését kis telepítési felületen. Ha többet szeretne megtudni a GAS 220 Ace kaszkádról, vagy személyre szabott javaslatot szeretne kapni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, kérje műszaki kollégáink segítségét. 

 • sorban telepített, szabadon álló állványra szerelve
 • egymásnak háttal telepített, szabadon álló állványra szerelve

Kaszkádvezérlők is megtalálhatóak a termékeink között, amelyek akár 8 kaszkádba kapcsolt kazán vezérlésére is alkalmasak.

GAS 220 Ace kazán kaszkádrendszere

Társasházak – Csarnokok – Ipari létesítmények

Extrém alacsony födémterhelés

Akár 1200 kW teljesítményű komplett rendszerek

Kompakt helyigény, egyedülállóan nagy teljesítmény m²-enként

GAS 220 ACE kaszkádrendszer

A Remeha termékpalettáját a GAS 220 ACE kazánok kaszkádrendszerével bővítette. Ez a Remeha első kaszkádrendszere álló kazánokhoz. A Quinta ACE kaszkádrendszer jól ismert jellemzői, mint a rugalmasság, a minőség és a könnyű telepítés, megtalálhatók a GAS 220 kaszkádnál is. A GAS 220 ACE kaszkád, vastag falú acél univerzális alapkészletből áll, amellyel mind sorban kapcsolt, mind a egymásnak háttal telepített kivitel is lehetséges. Az univerzális alapkészlet bővíthető egy kazáncsatlakozó készlettel és különféle kiegészítőkkel. A kaszkádcsomaghoz komplett hőszigetelés is rendelkezésre áll.

Teljesítmény és hatékonyság

Nagy teljesítmény-igényeknél előnyös lehet a teljes hőteljesítmény több kazánra való elosztása. Ezt teszi lehetővé a kaszkádrendszer alkalmazása. Több kazán használata növeli az üzembiztonságot és javítja az egész telepítés hatásfokát, különösen részterhelés esetén. A GAS 220 Ace 300 kW egység teljesítményig érhető el, ami azt jelenti, hogy 4 kazán kaszkádba kapcsolásával már rendelkezésre áll 1200 kW összteljesítmény. Ez a legkompaktabb kaszkádmegoldás a nagy összteljesítmény elérése érdekében.

Készen áll a 20%-os hidrogén hozzáadására

Az energetikai átállásnak köszönhetően a következő években a fosszilis tüzelőanyagokról a fenntartható energiaforrásokra és energia hordozókra térünk át. Mindannyian ismerjük a szél- és a napenergiát, de ezeken kívül még több lehetőség is van. Ezek egyike a hidrogén, amely egy ígéretes energiahordozó. A Tzerra Ace , Calenta Ace , Avanta Ace  és az összes Quinta Ace és Gas 220 Ace modell már készen áll a 20%-os földgázba való bekeverésre. De mi is az a hidrogén? Hogyan állítható elő? Mik az előnyei és hátrányai?

Termékjellemzők

A Gas 220 Ace kaszkádrendszer tartalmazza:

 • a szerelősíneket vagy állványokat,
 • az előremenő-, visszatérő- és gázcsatlakozó készleteket,
 • elzáró- és visszacsapószelepeket,
 • kazánköri szivattyúkat,
 • biztonsági szelepeket,
 • jobb- vagy baloldali elhelyezésű hidraulikus váltót,
 • komplett hőszigetelést (PU)

 

Műszaki előnyök

A GAS 220 Ace kazánnal, 160-300 kW közötti maximális egység teljesítménynek megfelelően közüzemi épületek széles választéka energiatakarékos módon fűthető. Önálló készülékként vagy több kazánnal, kaszkád elrendezésben, a GAS 220 Ace nagy egység teljesítményének köszönhetően a szükséges összteljesítmény kevesebb kazánnal érhető el, így még kompaktabb telepítések valósulhatnak meg. A GAS 220 Ace kazán számára kaszkádkészletet fejlesztettünk ki, amellyel 1200 kW összteljesítményhez már 4 kazán is elegendő.

Kiépítés

 • A kaszkádkészlethez szerelési utasítás tartozik, amely egyszerű módon ismerteti a kaszkádkészlet felépítését, megfelelő illusztrációkkal.
 • A kaszkád útmutató további információkat és tippeket nyújt a kaszkádkészlet optimális telepítéséhez és használatához.

Önállóan vagy kaszkádban

A Gas 220 ACE állókazán négyféle egységteljesítményű kivitelben érhető el: 160, 200, 250, 300kW – mindezt -a Remeha saját forradalmi fejlesztésű- monoblokk hőcserélőjével! Alkalmazható önálló készülékként vagy kaszkád kapcsolásban.

A Remeha, a GAS 220 Ace kazánok új kaszkádkészletével bővíti a szállítási programot. Ez a Remeha első kaszkádkészlete álló kazánokhoz. A Quinta Ace kaszkádrendszer olyan jól ismert tulajdonságai, mint a rugalmasság, a minőség és a könnyű telepítés, felismerhetők a GAS 220 kaszkádban is. A GAS 220 Ace kaszkádrendszer vastag falú acél univerzális alapkészletből áll. Teljes szigetelési csomag is rendelkezésre áll.

Sok helyzetben érdemes a felállítandó kazán teljes teljesítményét több kazánra osztani. Több kazán használata növeli az üzembiztonságot és javítja az egész telepítés hatásfokát, különösen részterhelés esetén. A GAS 220 Ace 300 kW teljesítményig érhető el, ami azt jelenti, hogy csak 4 kazánnal már 1200 kW teljesítmény áll rendelkezésre. A legkompaktabb kaszkád-megoldás nagy teljesítmények elérése érdekében.

Füstgázelvezetés és szabályozás

A GAS 220 Ace kazán alapkivitelben visszacsapó szeleppel van felszerelve, így az egyik kazán füstgázai nem áramolhatnak vissza a másik kazánba. A továbbfejlesztett vezérlési technológiával és a kaszkád, hibrid rendszerré történő kibővítésének lehetőségével együtt nemcsak egy nagy összteljesítményű és biztonságos, hanem ezzel egy jövőbiztos megoldást is kapunk.